Home

Achtergrond 228 x bekeken

BioVak verbreedt focus, verwacht meer bezoekers

De organisatie van de BioVak verwacht voor de editie van 2010 7.000 bezoekers en circa 250 standhouders.

De editie van dit jaar trok 5.300 bezoekers en 80 standhouders. Organisator Mike de Looze ziet ondanks de recessie optimisme. Op de vakbeurs zal in 2010 meer aandacht aan supermarkten en horeca besteden. "Tot nu toe was de aandacht steeds beperkt tot de primaire productie, maar steeds meer biologische boeren hebben zelf een winkel. Daarnaast is het belangrijk schakels in de keten te verbinden."

Er wordt een horeca en detaillistenplein ingericht waar verschillende biologische groothandelsbedrijven als Odin en Nieuwe Bank exposeren. Het is de bedoeling dat slagers en groentezaken kennis maken met biologische producten.

De editie van de BioVak 2010 vindt in januari plaats in de IJsselhallen in Zwolle.

Of registreer je om te kunnen reageren.