Home

Achtergrond 242 x bekeken 9 reacties

Aardbeienteler: mijn naam is door het slijk gehaald

Aardbeienteler Joost van der Ven uit Oirschot onderzoekt mogelijkheden juridische stappen te zetten wegens smaad.

"De goede naam van mijn persoon en bedrijf zijn door het slijk gehaald door publicaties", laat het bedrijf weten. Van der Ven heeft een juridisch adviseur in de arm genomen.

Een aantal misstanden die begin augustus werd gemeld, blijkt twijfelachtig of onjuist. Ook de gemeente Oirschot twijfelt aan het bestaan van een lijst met boetes voor zaken als toiletbezoek en telefoonbezit. Van der Ven wil niet zeggen of hij FNV Bondgenoten wil aanklagen, hij heeft het over meerdere organisaties of personen.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gert

  De jacht op boeren en tuinders is al jaren aan de gang ,ook door de media

 • no-profile-image

  Bert Willemsen

  De media jacht op alles en iedereen zolang mensen er maar aandacht ana blijven schenken zullen ze echt niet ophouden, want iedereen wil sappig nieuws lezen.

  Ik ben trouwens wel benieuwd waarom toch steeds er zulke verhalen aan het licht komen, het is toch niet allemaal "opgeblazen" en verzonnen?

 • no-profile-image

  collega

  joost, ik wens je succes. Ik hoop dat de media hier ook iets van leert door alles maar op te blazen!!!

 • no-profile-image

  Leen

  Misschien iets om samen met de aspergemevrouw te doen. Saskia Jansen heette ze geloof ik. Sterkte allen.

 • no-profile-image

  Ton Jansen

  Had die man het niet zelf voor de camera over boetes van 100 euro voor een vergeten lichtknopje... Nu moet hij niet gaan doen alsof hij onschuldig is.
  Ervan leren, je wonden likken en er met een nieuwe, netjes betaalde en behandelde groep weer lekker tegenaan!

 • no-profile-image

  Ani

  Fam. v.d. Ven: jullie hebben de pech dat de hele pers blij is in de komkommertijd iets te kunnen berichten. Waarheid is minder belangrijk. FNV zegt meer Poolse leden te krijgen, ook zij denkt alleen aan haar eigen belang. Succes met je verdere bedrijf en laat je niet gek maken.

 • no-profile-image

  boerinnetje

  Hoi Joost kop op laat je niet kisten en pak iedereen aan die jouw bedrijf proberen jouw bedrijf in de grond boort. Valse beschuldigingen van de FNV en een stands organisatie die je laat barsten, durven ze wel.Weet de gem.Oirschot hoeveel Polen er werken in Oirschot-Spoordonk-Oost-midden en Westelbeers? controleren zij dan ook waar al dat personeel verblijft en of de regels wel nageleeft worden of word er dan naar de andere kant gekeken??? Er wonen en werken misschien wel 1000 Polen in Oirschot, maar ook Bulgaren en Hongaren is dat ook bekent.???

 • no-profile-image

  collega

  succes en sterkte toe gewenst.

 • no-profile-image

  johan

  Dus die poolse arbeiders gaan zo maar staken met z'n allen..... op een dag zegt iedereen we gaan niet meer werken en o ja we hebben ook met z;n allen nog geen geld ontvangen dat verzinnen we ook maar even. Nou daar zal echt wel een kern van waarheid in zitten. Als er echt niets aan de hand is kwam dat wel naar boven. Vraag me af of die boer zelf ook genoegen neemt met werken zonder loon. Boontje komt om z'n loontje

Laad alle reacties (5)

Of registreer je om te kunnen reageren.