Home

Achtergrond

Zeven Nederlandse fanclubleden naar ceremonie

Van de Nederlandse fanclub van Michael Jackson zijn dinsdag zeven leden present bij de herdenkingsdienst in het Staples Center in Los Angeles. Dit meldde voorzitter Mark Wittenberg vandaag.

De fanclubvoorzitter verwacht "veel emoties, muziek en toespraken'' tijdens de afscheidsceremonie, die om 19.00 uur Nederlandse tijd begint en wereldwijd live te volgen is via televisie en internet. Popsterren als Mariah Carey, Stevie Wonder en Usher geven acte de présence. Wittenberg: "Het maakt me niet uit wie er optreedt; de beste is er niet meer.''

Wittenberg wist naar eigen zeggen zeven kaarten te bemachtigen voor de ceremonie, die twee uur na de begrafenis van Jackson begint in het Staples Center, waar de wereldster tot vlak voor zijn overlijden repeteerde voor zijn concertreeks in Londen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.