Home

Achtergrond 178 x bekeken

Versdirect.nl boekt forse winstgroei

Telerscooperatie Versdirect.nl heeft in 2008 fors meer winst geboekt.

De winst over 2008 bedroeg 559.000 euro, terwijl dat in 2007 nog 160.000 euro was. Door de moeilijke marktsituatie daalde de bemiddelingsomzet van ruim 190 miljoen euro naar ruim 168 miljoen euro in 2008. Het bedrijf wist toch winstgroei te realiseren door een toename van opbrengsten uit overige bedrijfsopbrengsten en een strak uitgavenpatroon.

De winst wordt uitgekeerd aan de leden van Versdirect.nl. Volgens de coöperatie zullen de leden hun winstuitkering gebruiken om de ledenbijdrage in de overnameplannen van Versdirect.nl voor 2009 te verminderen. De algemene ledenvergadering eerder dit jaar stemde in met de overname van twee verkoopbedrijven.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.