Home

Achtergrond

Vereniging Spruiten vooruit wijst coördinator aan

De onlangs opgerichte Vereniging Spruiten vooruit heeft John van de Sluis aangewezen als coördinator.

Van de Sluis, die als consultant werkt, neemt de taak op zich om de verticale samenwerking in de spruitkoolketen te verbeteren. De coördinator zal de samenwerking tussen telers, handelshuizen en retail verbeteren, zonder bestaande afspraken tussen de schakels aan te tasten. Volgens een woordvoerder moet dat leiden tot een keten die efficiënter en marktgerichter werkt.

"Er is te weinig afstemming onderling. Telers produceren zonder te weten wat de handel en retail wil. En de handel heeft wensen bijvoorbeeld op logistiek vlak die een enkele teler niet kan vervullen." Om inzicht te krijgen in de marktsituatie gaat de Vereniging eerst marktonderzoek doen op de winkelvloer.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.