Home

Achtergrond

Tweede nationale Lijnrijdersbeurs officieel van start

Henk Knipscheer, voorzitter van de Samenwerkende Lijnrijders Bedrijven (SLB), Robert Roodenburg, directeur van de Vereniging van Groothandelaren in Bloemkwekerijprodukten (VGB) en Teuntje van Delft, directeur van Brainwork communicatie in Rijnsburg hebben hun samenwerking bekrachtigd.

Zij organiseren op 30 en 31 oktober in Veiling FloraHolland Rijnsburg de tweede Nationale Lijnrijdersbeurs met als thema: 'Lijnrijden, the next level.' Henk Knipscheer is enthousiast. "Wij organiseren deze beurs om samenwerking te bevorderen en kennis te verbreden. Wij willen het beroep lijnrijden versterken en naar een hoger niveau tillen." Knipscheer is verheugd over de vers bezegelde samenwerking. "Wij organiseren een beurs waar de gehele branche vertegenwoordigd is. Wij bieden de bezoekers een breed aanbod aan specialistische kennis en ervaring. Wij willen een breed platform creëren waarin de lijnrijder zijn licht kan opsteken over vernieuwingen op het gebied van transport, producten, marketing, kennisdeling en scholing."

Robert Roodenburg, directeur van de VGB benadrukt graag waarom de beurs in Veiling FloraHolland eind oktober zo bijzonder is. "Wij staan voor: duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, kennisdelen, opleiden van schoolverlaters en de Europese profilering van ons mooiste exportproduct. Wij roepen iedereen op die zich bij de beroepsgroep betrokken voelt om te participeren in dit unieke evenement. Dit is de kans bij uitstek voor een bedrijf om zich in deze bijzondere internationale branche te profileren."

Teuntje van Delft, directeur Brainwork communicatie ondersteunt deze tweede Nationale lijnrijdersbeurs communicatief en organisatorisch. "De voorinschrijvingen lopen naar wens en er zijn al diverse bedrijven en organisaties die een plaats op de beurs hebben gereserveerd. Wij zijn heel blij dat Veiling FloraHolland ons weer volledige medewerking heeft toegezegd. Alle deelnemers kunnen zich nu in één grote hal van 10.000 m2 profileren."

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.