Home

Achtergrond

Speciale Gladiolenkeuring georganiseerd in Lisse

Op maandag 27 juli, 3 en 10 augustus 2009 organiseren de KAVB en de Nederlandse Gladiolus Groep de Speciale Gladiolenkeuring 2009.

De keuringen vinden plaats in de KAVB-keuringszaal bij de CNB, Heereweg 347, 2161 CA Lisse. De inzenders worden verzocht om op elke keuring een lijst in te dienen van de deelnemende cultivars. Alleen cultivars die het "Getuigschrift van de proeftuin" hebben mogen aan prijsvraag 1 en 2 deelnemen. Cultivars die dit jaar voor het eerst staan opgeplant op de proeftuin ter verkrijging van het "Getuigschrift van de proeftuin", kunnen niet aan prijsvraag 1 en 2 meedoen. Cultivars die niet geregistreerd zijn of die geen getuigschrift Proeftuin hebben kunnen wel deelnemen aan prijsvraag 3.

Alle inzenders worden verzocht precies 10 takken in te sturen voor beoordeling, zodat er een goede vergelijking mogelijk is tussen de inzendingen. Inzenders worden verzocht hun e-mail adres door te geven, opdat correspondentie zo efficiënt mogelijk kan plaatsvinden. Tot 10.00 uur kunnen de inzendingen worden opgesteld, zodat er voldoende gelegenheid is administratieve voorbereidingen te treffen. De beoordeling begint om 11.00 uur.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.