Home

Achtergrond 180 x bekeken 2 reacties

SNS Bank opent eerste 'winkel'

SNS Bank heeft woensdag zijn eerste 'winkel' officieel geopend.

Het bedrijf hoopt met de nieuwe kantorenformule het contact met klanten te verbeteren en de kosten te verlagen. De komende jaren worden alle kantoren van SNS Bank omgebouwd. SNS opent daarnaast nog eens 150 vestigingen, waarmee het totale aantal winkels op 300 komt. Het concern hoopt kosten te besparen doordat de winkels kleiner en flexibeler zijn dan de huidige kantoren. Verder wordt de bedrijfsvoering van een groot deel van de winkels uitbesteed aan franchisehouders.

In de winkel kunnen klanten terecht voor vragen over hun rekeningen en betalingen, of voor informatie over financiële producten, zoals verzekeringen en hypotheken. Er zijn geen pinautomaten of een stortingskas.

De ombouwoperatie is onderdeel van de nieuwe strategie. SNS Bank wil de verschillende verkoopkanalen parallel aan elkaar inzetten en zo meer producten slijten aan zijn klanten. Bij de aankondiging van de plannen in 2008 maakte SNS al bekend dat tot eind 2010 in totaal 380 banen verloren gaan.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Paul Jansen

    Pieter, inderdaad achterhaald concept. Ze laten de franchisehouder opdraaien voor de explotatiekosten. Volgens mij weer een bank die geen geld meer heeft!!!

  • no-profile-image

    pieter

    nou, die winkels kunnen ze beter gelik sluiten en vervangen door een geldautomaat

Of registreer je om te kunnen reageren.