Home

Achtergrond 252 x bekeken

Rustige start festival Zwarte Cross

Het driedaagse festival Zwarte Cross in Lichtenvoorde is gisteren zonder problemen van start gegaan.

De organisatie verwacht in totaal ruim 100.000 bezoekers. De camping is met bijna 15.000 bezoekers bijna volgeboekt. "Het is onduidelijk hoeveel bezoekers er vrijdagavond komen. De hevige plensbuien schrikken misschien af. We hopen op tienduizend dagkaarten'', aldus woordvoerder Pieter Holkenborg van de Zwarte Cross aan het begin van de avond.

Ook de politie spreekt van een vlekkeloze start. Verkeersopstoppingen zijn uitgebleven. Het publiek kan drie dagen lang genieten van popconcerten, theater en ludieke crosswedstrijden. Op de dertien podia spelen meer dan honderd bands.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.