Home

Achtergrond

Ratten bijten baby dood

Ratten hebben in de Verenigde Staten een baby doodgebeten.

Het drie maanden oude meisje Natalie werd in een plas bloed in haar wieg ontdekt. Over het lichaampje verspreid zou ze honderden beetwondjes hebben.

De baby stierf aan bloedverlies. De ratten hadden ieder geval aan haar neusje en rechterbeentje geknaagd. Het stond nog niet vast of Natalie langzaam is doodgebloed, of dat meteen een belangrijke ader is doorgebeten.

De ouders zeiden dat ze wisten dat er een rattenplaag rond hun huis was. Maar ze hadden nog nooit een knaagdier binnen aangetroffen. Na de gruwelijke dood van het jongste kind ontnamen de autoriteiten het echtpaar in ieder geval tijdelijk het ouderlijk gezag over het veertien maanden oude zoontje, meldde een krant in New Orleans donderdag.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.