Home

Achtergrond 139 x bekeken

Rabobank neemt betaalpakketten op de schop

Rabobank neemt de betaalpakketten op de schop, zo maakte de bank woensdag bekend.

Volgens de bank is er behoefte aan eenvoudige pakketten. In plaats van de huidige twee komen er vanaf eind dit jaar vier pakketten. Of klanten duurder of goedkoper uit zijn, hangt volgens een woordvoerder af van de doelgroep.

"Als je sec kiest voor het een of het ander ben je goedkoper uit.'' Nu kosten de pakketten van de Rabo op kwartaalbasis 9,95 of 14,85 euro. De nieuwe pakketten variëren in prijs van 4,25 euro per drie maanden tot 14,85 euro.

Het goedkoopste pakket is voor klanten die al hun geldzaken digitaal regelen. "Waar steeds meer mensen voor kiezen'', aldus de woordvoerder. Wel is het zo dat voor allerlei diensten die niet standaard binnen het pakket vallen, extra kosten worden berekend.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.