Home

Achtergrond

Plantarium boekt opnieuw record aantal deelnemers

De internationale vakbeurs voor de boomkwekerij Plantarium 2009 overtreft het record aantal deelnemers van vorig jaar.

Met 275 deelnemers, waarvan 50 uit het buitenland, is een nieuw record gevestigd. Er zijn zelfs deelnemers uit Australië, Israël, Siërra Leone en de Verenigde Staten. Opmerkelijk is de sterke deelname vanuit Israël, waarvandaan 8 bedrijven deelnemen. De inschrijving voor deelname is nog niet gesloten.

Door de aanpassing van de grote hal in het Plantariumgebouw is het nu mogelijk om nog meer deelnemers een plaats te geven. "Ook de late inschrijvers hebben nog gelegenheid zich aan te melden, maar wie het eerst komt, het eerst maalt: , zegt beursmanager Jos van Lint.

Het systeem van voorregistratie, waarbij bezoekers on line hun entreekaart kunnen downloaden werkt uitstekend en levert al veel potentiële bezoekers op. Diverse organisaties hebben al aangekondigd met een groep met voor de deelnemers interessante beslissers de beurs te willen bezoeken. Plantarium 2009 wordt gehouden van 26 t/m 29 augustus in het Plantariumgebouw op het International Tradecentre Boskoop-Hazerswoude.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.