Home

Achtergrond

Passagier repareert vliegtuig

Een passagier heeft een vliegtuig gerepareerd, waardoor hij een urenlange vertraging heeft voorkomen.

De ingenieur voor vliegtuigbouw kon op het Spaanse eiland Menorca een technisch probleem bij een Boeing 757-200 oplossen. Met slechts een half uur vertraging landde het vliegtuig van de luchtvaartmaatschappij Thomas Cook in het Schotse Glasgow, meldde de Britse omroep BBC maandag. De passagiers voor de vlucht naar huis hadden al rekening gehouden met een vertraging van acht uur omdat een ingenieur uit Groot-Brittannië zou moeten worden ingevlogen.

Een woordvoerster van Thomas Cook benadrukte dat de identiteit van de ingenieur strikt was nagetrokken. De gekwalificeerde expert bleek te werken bij een luchtvaartmaatschappij die met Thomas Cook samenwerkt bij het onderhoud van vliegtuigen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.