Home

Achtergrond

Nieuwe beeldbank IBC

Het Internationaal Bloembollen Centrum (IBC) stapt over op een nieuwe online beeldbank. De nieuwe Picture Service is vanaf half juli beschikbaar.

Gebruikers van de beeldbank kunnen kosteloos lage resolutiebeelden downloaden voor bijvoorbeeld een eigen website. Tevens biedt de site uitgebreide informatie over alle bolgewassen. Nieuw in Picture Service is dat gebruikers hoge resolutiebeelden direct kunnen downloaden. Wachten op een bestelling is niet meer nodig.

Vanaf 1 september neemt het IBC definitief afscheid van de oude beeldbank. Gebruikers kunnen zelf hun eigen toegangscode aanmaken op www.picture.bloembollencentrum.com. Promotieorganisaties Bloemen Bureau Holland en Plant Publicity Holland zijn al eerder overgestapt op een nieuwe online beeldbank.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.