Home

Achtergrond

'Na zomer weer praten over cao'

Vakbond FNV Bondgenoten overweegt om de discussie over de cao voor de pluimveevleessector pas na de zomerperiode weer op te pakken.

Bestuurder Jos Hendriks zegt dat het bestuur hierover vanavond de leden in Noord-Nederland wil raadplegen. “Op dit moment is er geen enkele vooruitgang en ons voorstel is om de discussie over de vakantie heen te tillen, tenzij de leden dat niet willen natuurlijk.”

Jan Odink van brancheorganisatie Nepluvi stelt dat hij het liefste nog deze week in gesprek wil. “Wij willen graag praten en hebben voorgesteld om met de sociale commissie, dus zowel FNV als CNV en Nepluvi, bij elkaar te komen. We hopen dat het deze week lukt. Dat zal echter wel moeilijk worden, anders wordt het september.”

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.