Home

Achtergrond 158 x bekeken

Mexicaanse griep na Utrechts studentenfeest

Het lustrumfeest van een studentenvereniging voor vrouwen in Utrecht was mogelijk een kleine brandhaard van het Mexicaanse griepvirus.

Drie studentes die het feest bezochten liepen de griep op, zo meldde de gemeente Utrecht donderdag. De vrouwen zijn inmiddels aan de beterende hand.

De Utrechtse Vrouwelijke Studenten Vereeniging (UVSV) vierde van 10 tot en met 20 juli haar 110-jarig bestaan. Hoeveel studentes en oud-studentes het feest precies bezochten is onbekend. Naar de lustrumweek kwam duizenden belangstellenden.

Het is niet uitgesloten dat de drie studentes het virus op een andere plaats opliepen. De gemeente en de UVSV nemen het zekere voor het onzekere door alle studentes van de vereniging te informeren over het virus.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.