Home

Achtergrond 13 reacties

Melkhandel Vrebamel naar Steegro

Vrebamel uit Vredepeel heeft haar melkhandelsactiviteiten overgedragen aan Steegro Dairy uit Emmeloord. Vanaf 1 augustus zal de melk van de Vrebamel-melkveehouders door Steegro worden opgehaald.

"Met deze strategische stap, in een dynamische markt met sterk wisselende prijzen, worden kosten verder gereduceerd en opbrengsten geoptimaliseerd om daarmee voor de melkveehouders een zo goed mogelijke uitbetalingsprijs te realiseren", aldus Jan Henry van der Linde, Henk van der Steege (Steegro Dairy) en René van Bakel (Vrebamel).

Laatste reacties

 • no-profile-image

  melkveehouder uit

  en wie gaat er dan onze laatste betaling doen van mei ???? vrebamel heeft ons nog steeds niet uitbetaald voor deze maand...
  nogal logisch dat je dan kan uitbreiden naar 3000 koeien!
  We kunnen alleen maar gelukkig zijn dat we sinds juni niet meer leveren aan dhr Van Bakel!

 • no-profile-image

  anti-azijn

  Tsjonge, jonge; wel erg gemakkelijk om zo aftegeven op een ondernemer. De mensen die hier zo negatief reageren hebben zelf waarschijnlijk niet het lef/kwaliteiten van dit soort ondernemers. Het zit nu gewoon op alle vlakken tegen, logisch dat je dan in de problemen kunt komen. Er zullen ongetwijvelt fouten gemaakt zijn, maar als je niks doet kun je ook niets verkeerd doen.

 • no-profile-image

  piet zonder pet

  waren de zakken al gevuld?

 • no-profile-image

  boer met de pet

  heeft steegro noch wat te verrekenen met van bakel?????????????

 • no-profile-image

  Willem

  Dit soort zaken heeft te maken dat er door deze handelaren op de spotmarkt nog een geruime tijd met slechte melkprijzen moeten rekening houden . Niet in maanden maar ben bang jaren , sterkte collega s

 • no-profile-image

  kleien belg

  het is wel makkelijk voor af te geven als er iemand beweegt in ondernemersland, zowel bij uitbreiding van de zaak af een atstoot van een bepaalde tak. Dan heb je altijd mensen die klaarstaan om te roepen en te tieren. Volgens mij zijn dit domoren die snel vergeten. Door wie hebben we vorig jaar zo een hoge melkprijs gekregen? Door de vrije marktspelers waaronder Van Bakel. Door zulke mensen hebben de grote marktspelers ook een hogere prijs moeten geven die dan wel in jullie tas verdwenen zijn en waarmee grote stallen gebouwd zijn geweest, blinkende trekkers ( die niet altijd nodig zijn ) gekocht geweest zij enz... Dus wees misschien toch wat respectvol voor zulke mensen die hun nek uitsteken, veel grotere risico's nemen en dus ook veel meer achterbakse tegenkanting krijgen, jaloezie enz...

  groeten van een kleine belg

 • no-profile-image

  Dairyfarmer

  Hoeveel kost een verlieslijdend handelsbedrijf, die gedurende 1,5 a 2 jaar één van de slechtste melkprijzen betaald en enkel nog teleurgestelde/boze leveranciers heeft?
  Ik gok dat steegro het er voor nix bijgenomen heeft!

 • no-profile-image

  Evert

  Paniekvoetbal?
  Het zinkende schip verlaten?
  Zak maar in de stront?
  1 belang? Eigenbelang!!!

 • no-profile-image

  DE GROTE ONBEKENDE

  Het is wel duidelijk Van Bakel is kats an de latten .

 • no-profile-image

  lohuis

  Dus nu worden die boeren uit gemolken door vriendje steegro.

 • no-profile-image

  gert

  Het debacle van van Bakel

 • no-profile-image

  melkveehouder

  Je ziet in het overige bedrijfsleven hetzelfde beeld. De extreme groeiers (banken. autobedrijfven) dat ze het bijzonder moeilijk krijgen. Ik ben bang dat het voor de van Bakels niet anders gaat. Alles is gebaseerd op omzetgroei met smalle marges. Zit het tegen, gaat het er met bakken uit. Netto zonder belastingaftrek!!!! Ik moet nog zien of die stal vol komt met 3000 koeien. Hij zal we gebouwd worden over de ruggen van de aannemers maar hoe het verder gaat??????

 • no-profile-image

  Hertog Jan

  Och kleinn Belgske, heb toch nie zo,n meelij met ne boef.

Laad alle reacties (9)

Of registreer je om te kunnen reageren.