Home

Achtergrond 149 x bekeken

Maatregelen GGD tegen griep tijdens Vierdaagse

De GGD Regio Nijmegen neemt maatregelen die verspreiding van de Mexicaanse griep tijdens de komende Vierdaagse moeten voorkomen.

De gezondheidsdienst ziet echter geen reden de Vierdaagse af te blazen. Dat meldde de GGD dinsdag. Het publiek wordt onder meer via de websites van de Vierdaagse en de Vierdaagsefeesten geïnformeerd over hygiënemaatregelen die de kans op verspreiding verminderen. Medische posten langs de route ontvangen een protocol dat voorschrijft wat er moet gebeuren als iemand zich meldt met symptomen die duiden op de Mexicaanse griep.

Verder verstrekt de GGD informatie en adviezen aan de bouwers en beheerders van de tentenkampen die verrijzen tijdens de Vierdaagse.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.