Home

Achtergrond 183 x bekeken

KAVB organiseert speciale Zantedeschia keuring

De KAVB organiseert een speciale Zantedeschia keuring op maandag 3 augustus aanstaande.

De keuring vindt plaats in de KAVB-keuringszaal bij de CNB, Heereweg 347, 2161 CA Lisse. Aanvoer van de planten via de parkeergarage (beneden) of via de hoofdingang (boven).

Tot 10.00 uur is er gelegenheid de inzendingen op te stellen. Inzenders dienen zelf voor het opsteken zorg te dragen. Vanaf 11.00 uur vindt de beoordeling plaats. Vanaf ongeveer 12.00 uur is de keuringszaal, de gehele week tijdens kantooruren, toegankelijk voor pers en vakgenoten. De commissie bepaalt bij discussie of twijfel in welke prijsvraag een inzending mee doet. Elke inzending met een beoordeling van 9,0 punten of hoger ontvangt een certificaat 1e prijs.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.