Home

Achtergrond 220 x bekeken 11 reacties

Jagers leggen treinverkeer plat

Het treinverkeer tussen Arnhem en Nijmegen is vanmiddag een half uur lang stilgelegd, omdat een machinist langs het spoor bij Elst een groep mannen met geweren ontwaarde.

De treinbestuurder vond dat zo vreemd dat hij alarm sloeg. Het bleek uiteindelijk te gaan om een groep jagers, aldus de politie.
De mannen waren in de buurt van het spoor, gekleed in camouflagekledij, op duiven aan het jagen. De jagers waren in bezit van een vergunning.

In het vervolg brengen zij de politie op de hoogte voordat zij weer langs het spoor gaan jagen, aldus een politiewoordvoerder.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  niet lullen

  HH bedoelt natuurlijk..... HERTEN !!

 • no-profile-image

  Nathanael

  en maar blubberen... blubberlijder...

 • no-profile-image

  hijgend

  @tine ede,
  U ratelt maar wat U wilt. Mijn verdraaiing is de enige juiste en voor mij een zeer hoopbare.
  En...............@ hendrikus: ik ken ook nog wel wel dingen waarvan er genoeg zijn...............missien wel veel te veel. U begrijpt het wel...............

 • no-profile-image

  hijgend

  Ik had het veel leuker gevonden als de titel van het artikel had gemeld: TREINVERKEER LEGT JAGERS PLAT.

 • no-profile-image

  Vrijgezel

  Welja zeg die h.f. toch. Met z'n pinkeltjesyndroom geeft je alleen maar aan dat je de dienstplicht mist, en daarom geen man maar Homo Fiel. Het gedrag van een homofiel bepaald of wat tegen een dergelijk figuur wat zal hebben of niet.

 • no-profile-image

  tine

  Hijgend hert, verdraaien van feiten is inderdaad bij bepaalde groepen helaas een normaal verschijnsel. Gelukkig dan maar dat u hier geen invloed op had. Alhoewel in dit geval de machinist het treinverkeer platlegde en niet de jagers.

 • no-profile-image

  h

  @nlms :lees alleen 28 juli 22.22. dat is voldoende, de rest gaat jouw verstand te boven.

 • no-profile-image

  Jagers

  Ha die vrijgezel: wie had er over homofiel. Jij bent zelf vrijgezel en waarschijnlijk ook homo of misschien wel pedofiel. weet je dat je voorzichtig dient te zijn met dergelijke insinuaties. Je bent \, denk ik, niet erg hoog opgeleid, door gebrek aan iq. Kun je niets aan doen. Help maar mee aan een wereld zonder die plezier-doodschieters. Doe je nuttig werk.

 • no-profile-image

  H.F. van Vliet

  Er is vorig jaar uit een studie van de Radboud Universiteit Nijmegen gebleken, dat 75% van de mannelijke jagers een seksueel probleem hebben; of ze zijn impotent, of ze hebben een dermate extreem klein geslachtsdeel dat ze er niets mee kunnen (het pinkeltje-syndroom). De overige 25% bleek na onderzoek, geen man maar vrouw te zijn. Het is, volgens diezelfde studie dat ze daarom graag met een geweer spelen als een soort psychische vervanging. Maar echte kerels zullen het nooit worden. Daar hebben ze zowel de lichamelijke als de geestelijke capaciteiten niet voor.

 • no-profile-image

  tine

  Hijgend. hert, Schandalig wat je durft te hopen. Dit bewijst maar weer eens dat jouw soort niet spoort. Dit gaat alle perken te buiten. Doe normaal!

 • no-profile-image

  hendrikus

  laten die jagers mij maar helpen schieten ,hier zijn duiven genoeg

Laad alle reacties (7)

Of registreer je om te kunnen reageren.