Home

Achtergrond 221 x bekeken

Internationaal centrum voor melkveehouderij München

De Beierse hoofdstad München wordt de thuisbasis van een nieuw internationaal bedrijfsadviescentrum voor de melkveehouderij.

De nieuwe instelling draagt de naam Europees instituut voor rendabele melkproductie (afgekort Ineda) en wordt volgende week officieel gepresenteerd.

Ineda mikt op de ontwikkeling van oplossingen die de diergezondheid verbeteren en het rendement opkrikken, zo blijkt uit een toelichting van zakelijk leider Gerhard Reszler op het initiatief. Dit moet concrete en praktische oplossingen voor de sector opleveren.

Het initiatief komt van Europese melkveehouderijdeskundigen uit alle geledingen van de sector. Ineda moet ook gaan fungeren als competentienetwerk voor alle organisaties die de resultaten in de sector willen verbeteren.

Of registreer je om te kunnen reageren.