Home

Achtergrond

Half miljoen winst CoMore

CoMore, de opvolger van het Centraal Bureau Slachtveediensten, heeft in 2008 een resultaat na belastingen gerealiseerd van een kleine 500.000 euro. De cijfers gaan over de periode 1 juli 2008 tot 1 januari 2009.

In de zomer van vorig jaar werd CoMore opgericht, waardoor er van voor die tijd geen cijfers beschikbaar zijn. CoMore is onder meer aandeelhouder van IKB-beheersorganisatie CBD, certificatie-instelling Verin en twee verzekeringsmaatschappijen die het afkeuringsrisico van slachtdieren afdekken.

In 2008 werden weer meer dieren verzekerd dan een jaar eerder, in totaal ruim 14 miljoen. waarvan 12,6 miljoen varkens. In totaal werd in 2008 8,5 miljoen euro aan premie betaald en 6,6 miljoen uitgekeerd.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.