Home

Achtergrond 1 reactie

'H1N1 niet ontstaan op varkensbedrijf'

Het Mexicaanse griepvirus, H1N1, is niet afkomstig van een varkensbedrijf.

Dat zegt Celia Alpuche, het hoofd van het Mexicaanse laboratorium INDRE. Zij stelt dat het eerst bekende geval een meisje van zes maanden betrof dat niet in direct of indirect contact met varkens was geweest. "Het is moeilijk te zeggen waar het virus is ontstaan, maar de eerste monsters zijn niet in gebieden met varkens gevonden."

De baby zou al in februari ziek zijn geworden, terwijl het virus pas in april wereldwijde aandacht kreeg.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Mw. Fadaee

    L.S.,

    Zou het zes maanden oude meisje ziek zijn geworden ALS GEVOLG VAN een vaccinatie die haar - volgens de heersende gedachte - juist had moeten beschermen tegen een andere ziekte? Door verdieping in het hele vaccinatiegebeuren word ik steeds sceptischer over de "voordelen"die vaccinaties op mensen (misschien ook dieren???) bieden. Hierover is veel te vinden op het internet, i.h.b. Engelstalig.

Of registreer je om te kunnen reageren.