Home

Achtergrond

Duizend auto's uitgebrand in Rome

In een grote opslagloods in Rome zijn gisteravond ongeveer duizend auto's in vlammen opgegaan.

Dat heeft de brandweer in de Italiaanse hoofdstad laten weten. De oppervlakte van de loods bedroeg ongeveer 10.000 vierkante meter. Daarin stonden vooral auto's die door de politie in beslag waren genomen. Ook was in het pand een bedrijf gevestigd dat auto's sloopt. De politie gaat uit van brandstichting.

De brandweer was met twaalf bluswagens urenlang bezig het vuur onder controle te krijgen. Ook is een blushelikopter ingezet. Waarschijnlijk zal het nablussen nog de hele nacht duren.

De rook van de uitslaande brand in het zuiden van de stad was in de wijde omgeving van het pand te zien. Veel bewoners in de omgeving verlieten hun huizen. De dichtstbijzijnde woningen waren 150 meter van de brandhaard verwijderd.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.