Home

Achtergrond 202 x bekeken

Dow Chemical zet Nederlandse fabrieken te koop

Het Amerikaanse chemiebedrijf Dow Chemical zet vijf fabrieken in Terneuzen te koop.

In de vestigingen werken 280 mensen. Ook een fabriek in België, met 40 medewerkers, moet van eigenaar verwisselen. Dat maakte Dow Chemical donderdag bekend. Het bedrijf gaat de zes fabrieken samenvoegen in een divisie, die vervolgens in zijn geheel van de hand zal worden gedaan onder de naam Styron Corporation.

Onderhandelingen over de verkoop met geïnteresseerde investeerders zijn al gaande, zo meldde Dow Chemicals. Het bedrijf wil de verkoop in het 1e kwartaal van 2010 afronden. Volgens het concern zal Styron Corporation buiten Dow mogelijk meer waarde vertegenwoordigen.

Lees ook: Omzet Dow AgroSciences daalt in tweede kwartaal

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.