Home

Achtergrond 199 x bekeken

Dahlia onder invloed bloemenmarkt

In een periode waarin de prijzen op de bloemenveilingen flink onder druk staan, heeft ook het product Dahlia onder die prijsdruk te lijden.

Onder andere Hiskoflower heeft dat ervaren, doch zette maandag vol goede moed enkele dahliacultivars op de keuringstafel en hoopt natuurlijk betere tijden. Geshowd wordt de fel oranje bal Dahlia 'Sylvia', de Dahlia van het waterlelietype 'Patty' en de decoratieve Dahlia 'Bonesta'. Wit met een purperen dooradering.

Ook C. Breed bracht had in zijn immens grote inzending van alle mogelijke producten ruimte gemaakt voor Dahlia, met onder andere de befaamde gele Dahlia 'Glory of Heemstede' en de grote, vuurrode D. 'Nuit d’ Eté'. Breed showt tevens onder andere de prachtige bloei van Galthonia regalis, Lilium 'Pink Tiger' en Lilium 'Monte Negro'. Althans: dat stond bij de aankoop op de verpakking vermeld, doch de uitkomst is een andere kleur. En dan rest dus de vraag waarom in een toch al niet te florissante markt er handelaren zijn die andere producten in de verpakking doen dan erop vermeld staat!

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.