Home

Achtergrond 156 x bekeken

Chinezen willen Neverland nabouwen

Een groep Chinese zakenlieden wil op een eiland ten noorden van Shanghai de ranch van Michael Jackson nabouwen.

Neverland zal in China veel kleiner worden dan het origineel in de Amerikaanse stad Santa Barbara, maar nog steeds ruim 660.000 vierkante meter beslaan. Het gaat deel uitmaken van een groter park, waar agricultuur, lekker eten en muziek centraal staan, zo schrijft de Shanghai Daily.

De zakenlui denken dat het bouwen van het pretpark, de dierentuin, een meer en bioscopen bijna 10,5 miljoen euro gaat kosten. Het eerste deel moet binnen een jaar gebouwd zijn, als de overheid toestemming geeft.

”We kwamen op het idee na het overlijden van Jackson. Hij heeft nooit opgetreden in China, waardoor we denken dat het een goede plek zou zijn voor fans om te rouwen”, aldus Qiu Xuefan, namens de ondernemers.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.