Home

Achtergrond

Bayer CropScience intensiveert samenwerking met Pioneer en DuPont

DuPont, Pioneer Hi-Bred en Bayer CropScience intensiveren hun samenwerking.

Met een aantal langetermijnovereenkomsten kunnen DuPont Crop Protection, Pioneer Hi-Bred en Bayer CropScience een nieuwe generatie zaden, onkruid- en insectenbestrijdingsstrategieën ontwikkelen. De overeenkomsten bieden ook een oplossing voor lopende juridische- en patentkwesties tussen de bedrijven op het gebied van insectenbestrijding en beschermstoffen voor herbiciden.

Bayer CropScience verleent Pioneer onder meer licenties voor het gebruik van het LibertyLink handelsmerk in Pioneer bedrijfseigen maïs en sojabonen germplasma. Daarnaast biedt Bayer CropScience Pioneer wereldwijd steun wat betreft wet- en regelgeving voor Pioneer producten met LibertyLink.

DuPont Crop Protection krijgt van Bayer rechten om haar DuPont Q producten met isoxadifen, de Bayer beschermstof voor herbiciden, te blijven aanbieden. DuPont krijgt ook rechten voor het aanbieden van blends van isoxadifen met bepaalde HPPD herbiciden en haar sulfonylurea herbiciden, en licenties waarmee DuPont een groot aanbod van toekomstige gewasbeschermingsmiddelen kan introduceren

Kelly Lubbers

Of registreer je om te kunnen reageren.