Home

Achtergrond 201 x bekeken

28 juli besluit over beurzen Emmeloord en Dronten

De leden van de landbouwbeursverenigingen in Emmeloord en Dronten beslissen 28 juli over een fusie.

Op 19 mei gingen de leden van beide verenigingen akkoord met een fusie inclusief de beursvereniging Middenmeer. Maar de leden van Middenmeer wezen de fusie af. Dronten en Emmeloord willen per 1 augustus fuseren tot de Landbouwbeurs Noord en Centraal Nederland, die dan ruim zeshonderd leden telt.

Beoogd voorzitter is Jan Douma, nu voorzitter van de beursvereniging Dronten. Secretaris wordt Maas van den Heuvel, nu secretaris van de vereniging Emmeloord. Het bestuur wordt aangevuld met een penningmeester en twee leden uit de beursvereniging Dronten en twee uit de vereniging in Emmeloord.

Of registreer je om te kunnen reageren.