Home

Achtergrond 1 reactie

270.000 kikkers dood door shock

Ongeveer 270.000 kikkers op een Chinese boerderij zijn bezweken door lawaai van een nabijgelegen bouwplaats.

De 73-jarige boer Fu Yishun had 300.000 yuan (31.000 euro) geïnvesteerd in de dieren en eist compensatie van het bouwbedrijf ter waarde van omgerekend 250.000 euro, berichtte dagblad The China Daily vandaag.

Fu zag de amfibieën afgelopen maand een voor een het loodje leggen. Eerst begreep hij niet waar het aan lag. Later bedacht hij dat het moest liggen aan de harde geluiden van de bouwplaats. Elke keer als er een harde knal vandaan kwam, sprongen de kikkers uit schrik omhoog.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    boer'

    Ik denk dat die opa beter zn mond had kunnen houden. voordat ie opeens 'verdwijnt'. t is nog altijd China he

Of registreer je om te kunnen reageren.