Home

Achtergrond 159 x bekeken 2 reacties

Zomerzon zorgt voor meer burenruzies

De warmte in de zomer zorgt niet alleen voor overvolle stranden en parken, maar ook voor overbelasting van het juridisch systeem in Nederland.

Politie en juristen sussen komende maanden weer in toenemende mate burenruzies, zo blijkt uit reacties van politie en de juridische dienstverlener JuroFoon.

Overhangende takken die een extra streepje zonlicht wegnemen, een te hoge erfafscheiding of het barbecuerumoer in de achtertuin; het zijn zo maar wat voorbeelden die kunnen leiden tot grote ruzies tussen buren. "Als het gaat om burenoverlast, neemt dat vooral in de zomermaanden heel erg toe'', bevestigt woordvoerder Jelle Egas van de Raad van Hoofdcommissarissen.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Melkveehouder Wim.

    Waarom gaan we in Nederland ook zo krampachtig om met de ruimte? Geef eenieder die het wil de mogelijkheid in het ''buitengebied'' een stukje grond te kopen om er te gaan bouwen/wonen. Men vraagt om moeilijkheden in flat of rijtjeshuis! Trouwens met ieder zomerweekend vanuit een andere windrichting een dorpsfeest 'aan te moeten horen, met als TOPPER binnenkort 4 dagen Veenhoopfestival op een kleine 10 kilometer afstand wordt het tijd dat bezoekers door de verzekeringsmaatschappijen worden uitgesloten voor gehoorschade.

  • no-profile-image

    Paul Jansen

    Gaan ze volop staart en oorbijten, pikken doen ze sowieso al. Dit land is nog laaaang niet vol.

Of registreer je om te kunnen reageren.