Home

Achtergrond

Willem-Alexander opent conferentie duurzaam bouwen

Prins Willem-Alexander opent op 16 juni met een toespraak de internationale conferentie SASBE 2009 over duurzaam en slim bouwen aan de TU Delft.

Hoogleraar Wubbo Ockels spreekt ook op het evenement dat in het teken staat van duurzaam bouwen en klimaatverandering.
Daarnaast laat Sir David King, voormalig adviseur van Tony Blair op klimaatgebied, van zich horen. Op de conferentie komen voornamelijk wetenschappers af. Maar volgens de organisatie is het evenement ook interessant voor bedrijven en beleidsmakers.

Sasbe (Smart and Sustainable Built Environments) is een van de grootste conferenties ter wereld op het gebied van duurzaam bouwen. De conferentie vindt plaats van 15 juni tot en met 19 juni aan de TU Delft.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.