Home

Achtergrond 1082 x bekeken

Vincent Cornelissen nieuwe directeur BKD

Vincent Cornelissen wordt op 15 augustus 2009 directeur van de Bloembollenkeuringsdienst (BKD).

Hij volgt Jos Goebbels op, die per 1 juni 2009 voorzitter is van de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) en de Nederlandse Vereniging voor de Vleeswarenindustrie (VNV). Cornelissen (46) is momenteel werkzaam als adjunct-directeur bij het Centrum voor Bedrijfsdiensten (CBD), het Verificatie Instituut Kwaliteitssystemen (VERIN) en de Stichting Kwaliteitsgarantie Vleeskalversector (SKV).

Deze organisaties zijn actief in de zakelijke dienstverlening op het gebied van geaccrediteerde kwaliteitskeuring en certificering in de agro-foodsector. De ervaring van Cornelissen met keuringssystemen in de dienstverlenende sector sluit naadloos aan bij de ontwikkelingen in de komende jaren rond de herziening van de gehele keuring, zoals gesteld in de Meerjarenvisie BKD 2009 – 2012, meldt de BKD.

Of registreer je om te kunnen reageren.