Home

Achtergrond 1 reactie

Resultaten onderzoek 'Apeldoorn' pas na de zomer

De resultaten van het onderzoek van het Openbaar Ministerie (OM) naar het koninginnedagdrama in Apeldoorn worden niet eerder dan september bekendgemaakt.

Het gaat om het onderzoek naar de achtergrond en toedracht van het incident en naar de dader, Karst T. Dat zei een woordvoerder van het landelijk parket van het OM dinsdag.

Het OM doet nog geen mededelingen over wat T. precies heeft gezegd voordat hij door zijn verwondingen het bewustzijn verloor. Uitspraken die hij tegen politiemensen heeft gedaan vlak nadat hij tegen monument de Naald in Apeldoorn botste, waren voor justitie reden om uit te gaan van een aanslag op de koninklijke familie.

Karst T. doodde zeven mensen door op Koninginnedag met zijn auto op hoge snelheid in te rijden op het publiek bij de koninklijke rijtoer. De dader bezweek zelf in de nacht van 30 april op 1 mei aan zijn verwondingen.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    ticket

    Weet u waarom dit pas na de zomer gereed kan zijn? Omdat ze te druk met flitsen zijn net voorbij De Naald aan de Loolaan! Een gedegen barriere bouwen ter beveiliging, daar hebben die mannen niet aan gedacht.... alleen aan flitsboetes, daar draait ons politieapparaat om.
    Bravo Hirsch Ballin...

Of registreer je om te kunnen reageren.