Home

Achtergrond 189 x bekeken 2 reacties

Pronk: PvdA heeft behoefte aan sterke leider

De PvdA moet bij zichzelf te rade gaan en dicussie voeren over wat er moet gebeuren.

De PvdA heeft een duidelijke, sterke leider nodig en er moet serieuzer dan voorheen worden gesproken over de koers van de partij. Dat zei partij-prominent Jan Pronk maandag naar aanleiding van het verlies van de PvdA bij de Europese verkiezingen.

Hij noemde Bos een goede minister van Financiën en een goed manager. Maar hij zei ook: "Hij is de afgelopen weken niet de leider van de PvdA geweest.'' Volgens Pronk is dat ook moeilijk te combineren. "Mensen willen zich herkennen door een duidelijke leider die niet gebonden is aan het manager zijn'', zei hij. "Een sterke leider, dat spreekt aan en dat haalt mensen naar de stembus.'' Als voorbeeld noemde hij de Franse president Nicolas Sarkozy en de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gert

  Links lullen,rechts ........vraag het maar aan Kok

 • no-profile-image

  keuleniscool

  De rooien zijn roeiers (= zakkenvullers ) , voorheen , nu en altijd .
  Door hun ongebreideld open zetten van de grenzen voor de parasitaire gelukzoekers ,
  zijn ze eindelijk afgestraft !
  Pronk: PvdA heeft behoefte aan sterke leider
  Maar dat is Pronk zelf beslist niet , die blaaskaak !

Of registreer je om te kunnen reageren.