Home

Achtergrond 270 x bekeken

Oogst van hyacinten en tulpen in volle gang

De omstandigheden waaronder de werkzaamheden worden verricht zijn prima en de opbrengsten zijn over het algemeen genomen zeer goed, zodat er weinig of geen extra aankopen gedaan worden.

De aanwezige overschotten die bestemd waren voor de preparatie kunnen daardoor geen of tegen zeer lage prijzen nog een koper vinden. Ook het rooien van de tulpen is volop aan de orde en verloopt voorspoedig.

Medewerkers van J. Heemskerk (zie foto) zijn volop aan het rooien van de tulpen op een perceel aan het Oosterduinse meer in Noordwijkerhout/De Zilk. Heemskerk zegt tot op heden niet ontevreden te zijn over het resultaat, alhoewel de oogst nu ook weer niet supergrof wordt genoemd. Maar over de gehele linie bezien is het resultaat in elk geval beter dan vorig jaar.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.