Home

Achtergrond 191 x bekeken 1 reactie

Onenigheid bij VVD over terugkeer gedeputeerde

Binnen de VVD in Noord-Holland is onenigheid ontstaan over een mogelijke terugkeer van VVD-gedeputeerde Cornelis Mooij in een nieuw college van Gedeputeerde Staten.

Mooij staat lijnrecht tegenover VVD-fractievoorzitter Dré Kraak in de Noord-Hollandse Staten. Kraak heeft eerder in een radiointerview gezegd dat Mooij heeft aangegeven zijn portefeuille niet terug te willen. De demissionaire gedeputeerde zegt vandaag dat dit "pertinent onjuist'' is. Kraak wil geen commentaar geven na zijn eerdere uitspraken.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    jan

    Het hele college is aangeschoten wild,ze moeten weg ,ook deze arrogante persoon,schoon schip maken,ze worden toch niet meer serieus genomen,wat heeft dit de burger niet gekost?ze krijgen een brevet van onvermogen

Of registreer je om te kunnen reageren.