Home

Achtergrond 163 x bekeken

'Onderzoek naar mogelijke seksfeestjes Berlusconi'

De Italiaanse justitie onderzoekt vijf feestjes die in officiële ambtswoningen van premier Silvio Berlusconi zouden zijn gehouden.

Op de bijeenkomsten zouden prostituees zijn geweest en zou cocaïne zijn gebruikt. Dat meldt de Italiaanse krant La Repubblica gemeld. Volgens de krant gaf Berlusconi feestjes waarvoor ongeveer dertig vrouwen waren geregeld door Gianpaolo Tarantini, een ondernemer tegen wie een onderzoek wegens zwendel loopt.

Tarantini erkende dat geld is betaald aan meisjes die op feesten verschenen. Hij zei dat de vrouwelijke gasten onkostenvergoedingen kregen, maar dat ze geen geld ontvingen voor seksuele diensten.

Begin juni publiceerde de Spaanse krant El País enkele foto's die waren gemaakt in de villa van Berlusconi op Sardinië. Op de foto's zijn onder meer topless vrouwen te zien. De Italiaanse mediamagnaat ligt in eigen land al geruime tijd onder vuur wegens beschuldigingen over omgang met minderjarige meisjes.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.