Home

Achtergrond

Muziekmagnaat verwacht run op Jackson-cd's

Hans van Breukhoven, president-directeur van de Free Record Shop, verwacht een flinke toeloop op cd's van Michael Jackson nu hij is overleden.

"Wij gaan onze voorraden wel aanpassen'', bevestigt hij vrijdag. Jackson behoorde volgens de Nederlandse muziekmagnaat al lange tijd tot de 'back catalogue'. "We hebben in elke winkel wel een paar albums staan, maar heel veel vraag was er niet meer naar'', legt Van Breukhoven uit. "Hij had al lange tijd geen nieuwe muziek meer gemaakt en alle fans hebben alle albums inmiddels wel in huis.''

De oprichter van de Free Record Shop hield wel rekening met het feit dat door de concertreeks die Jackson in Londen zou gaan houden, de verkoop weer zou gaan toenemen. "Het is wrang dat er nu een andere aanleiding is voor een run op zijn albums'', aldus Van Breukhoven.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.