Home

Achtergrond 169 x bekeken

Michael Jackson overleden

De lijkschouwer van de Amerikaanse stad Los Angeles heeft vandaag de dood van de Amerikaanse popster Michael Jackson bevestigd.

Hij deed dat nadat de politie hem had geïnformeerd over het overlijden van de King of Pop. Jackson werd om 14.26 uur plaatselijke tijd doodverklaard, meldde Fred Corral op CNN. Hij is 50 jaar oud geworden.

De popster kreeg in zijn woning een hartstilstand. De politie kreeg om 12.21 uur een melding vanuit het huis van de ster. De ambulance bracht Jackson binnen tien minuten naar het ziekenhuis. Onderweg is geprobeerd hem te reanimeren. In het ziekenhuis raakte Jackson in coma waarna hij overleed.

Over de precieze doodsoorzaak is niets bekendgemaakt. Vrijdag volgt vermoedelijk een autopsie die meer duidelijkheid moet geven.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.