Home

Achtergrond 206 x bekeken

Medisch team aan boord Ocean Dream

Een medisch team is vanochtend aan boord gegaan van het cruiseschip Ocean Dream, dat even daarvoor was afgemeerd bij Aruba.

Het schip kwam vanochtend rond vier uur Nederlandse tijd bij het eiland aan.

Het medisch team met artsen en medewerkers van de Directie Volksgezondheid werd met een shuttle naar het cruiseschip gebracht. Ze zullen de ongeveer negenhonderd passagiers en bemanningsleden aan boord onderzoeken op symptomen van de Mexicaanse griep. De Arubaanse autoriteiten verwachten overigens dat het wel zal meevallen, zo lieten zij doorschemeren. Wanneer de eerste passagiers van boord kunnen, is niet bekend. Op de Ocean Dream bevinden zich ook vier Nederlandse passagiers.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.