Home

Achtergrond 3 reacties

Marjolein meest in trek

Hier de eerste tussenstand van het stemmen op stoere boerenmeiden voor de kalender van 2010. Marjolein gaat aan kop. Maar de verschillen zijn klein, dus alles is nog mogelijk.

Marjolein is tot nu toe de grootste kanshebber voor een plek op de stoereboerenmeidenkalender 2010. Dat blijkt uit een tussentijdse telling van de stemmen.

Na zes dagen stemmen zijn in totaal bijna 5.000 stemmen uitgebracht. Daarvan zijn er 578 voor Marjolein. Ze wordt op de voet gevolgd door Annabelle en Rianne. Zij verzamelden allebei precies evenveel stemmen: 434 stuks.
De beslissing is nog lang niet gevallen, want ook onderin de lijst zitten de scores dicht bij elkaar. Zo zou bij de huidige telling Dineke een eigen maand krijgen, maar Hanne-Lise niet. En dat terwijl die slechts 1 stem minder heeft. Ook Lisette en Mardien liggen maar een paar stemmen achter op een podiumplek.

Nog niet gestemd? Stem dan snel en maak kans op 2 bioscoopbonnen.

Stemmers in de prijzen

Albert Verhoeven in Dronten, Martijn Tieleman, Sander Dittner in Groeningen, Froukje van der Steege in Allingawier en Lonneke Lammers in Vorden stemden niet voor niets. Zij zijn de eerste vijf winnaars van een setje van twee bioscoopkaarten van €10. Eind volgende week worden weer bioscoopbonnen verloot.

Actuele tussenstand

Marjolein (578)
Annabelle (434)
Rianne (434)
Robin (380)
Dyone (327)
Daniëlle (314)
Alberta & Willeke (296)
Nienke (285)
Simone (262)
Antsje (232)
Diana (225)
Dineke (205)
Hanne-Lise (204)
Lisette (198)
Mardien (197)
Noesja (149)
Sanne (149)
Bianca (107)

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Jasper Oelers

  Marjolein gaat voor het goud! Dat verdient deze lieve schat absoluut!

 • no-profile-image

  annabelle moonen

  bianca onderaan , echt dat kan toch niet zo,n knappe meid, ik zou zeggen ga gauw op hyves, en de meiden die ik persoonlijk ken simone ,noesja, marjolijn en robin, zet hem op, tuurlijk de rest ook, liefs annabelle moonen

 • no-profile-image

  Dave

  Marjolein verdient zeker de goude plak, het is een schat van een meid! Wie wil daar nu niet oud mee worden? Ik zie je snel weer (K)

Of registreer je om te kunnen reageren.