Home

Achtergrond 1 reactie

Joustra wil beter klankbord door uitbreiding PT-bestuur

Het bestuur van het Productschap Tuinbouw (PT) benoemt dinsdag mogelijk twee nieuwe leden in het dagelijks bestuur. Dat blijkt uit de vergaderstukken.

Het nieuwe dagelijks bestuur zou uit zes personen moeten bestaan. Al eerder nam het PT-bestuur hiertoe een besluit, maar dat voornemen wordt versneld. "Het verzoek komt van voorzitter Tjibbe Joustra om in een groter dagelijks bestuur meer te klankborden te hebben", verklaart een woordvoerder het voorstel.

Uit de plannen blijkt dat de stemverhouding intact moet blijven, zodat is gekozen voor twee vertegenwoordigers van teelt en handel uit zowel de groente- als sierteeltsector. Het dagelijks bestuur vergadert vier keer per jaar.

Eén reactie

  • no-profile-image

    jolanda

    ok Joustra ik meld me aan als bestuurslid.
    Wanneer kan ik beginnen?

Of registreer je om te kunnen reageren.