Home

Achtergrond 197 x bekeken 5 reacties

Extra geld voor duurzame zuivelketen

Projecten in het kader van een duurzame zuivelketen moeten dit jaar een krachtige impuls krijgen.

Dit vinden de Nederlandse Zuivelorganisatie (NZO) en LTO Nederland. Daarom stellen zij het Productschap Zuivel voor om minstens 150.000 euro extra uit te trekken voor deze projecten. Het gaat om projecten voor onder meer biodiversiteit, verduurzaming van de energieproductie, klimaatvriendelijker veehouderij en projecten om koeien dier- en milieuvriendelijker te houden. NZO en LTO willen met het extra geld expertise inhuren en studies laten verrichten. Mogelijk wordt bovenop de 150.000 euro die eerst wordt gevraagd, nog een beroep gedaan op extra geld voor enkele grote projecten uit het programma.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  brusselganger

  opheffen die nzo en lto, ze willen geen ikomen voor de achterban

 • no-profile-image

  gert

  Duurzaam ,weer flink wat geld voor onderzoek en studies,gouden tijden voor onderzoekers en wetenschappers,zo krijgen die weer een krachtige impuls,geen cent voor de boer zelf

 • no-profile-image

  dirk

  Lekker makkellijk lto met een ander zijn geld verkwansellen Besteed het maar aan de boeren met de lage melkprijs immers het is boerengeld en die hebben het bijeengebracht kijk maar op de melkgeld afrekening heffing pz

 • no-profile-image

  Leen

  Nog een keer "Duurzaam". De Landbouw is van oudsher "duurzaam". Wat een modewoord. Nee, LTO en consorten slepen je niet door de crisis heen hoor. Hebben ze eigenlijk nog wel een achterban of loopt hun ledenadministratie 15 jaar achter?

 • no-profile-image

  Bertje

  klaag niet zo, leer maar met de tijd mee te gaan.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.