Home

Achtergrond

Drukte bij uitvaart in Bavel

In de parochiekerk van het Brabantse Bavel zijn dinsdagochtend enkele honderden mensen bijeengekomen voor de uitvaart van de 43-jarige vrouw die vorige week in haar huis om het leven is gebracht door haar ex-vriend.

De 46-jarige man benam zich later van het leven nadat hij ook zijn ex-vrouw (46), dochter (17) en zoon (16) in hun woning in Zwijndrecht had gedood.

Onder de aanwezigen in de kerk is ook het zoontje van de overleden vrouw uit Bavel. Hij wordt onder meer vergezeld door zijn leerkrachten en schoolgenoten. Na afloop van de dienst door diaken Rob van Uden wordt op begraafplaats Laurentius in Breda in besloten kring afscheid genomen van het slachtoffer.

Het familiedrama werd maandag 25 mei door de politie ontdekt en zorgde in Bavel en Zwijndrecht voor een grote schok onder de inwoners. Op het gemeentehuis en het Develsteincollege in Zwijndrecht werden condoleanceregisters geopend.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.