Home

Achtergrond 234 x bekeken 2 reacties

Door geleidehond opgejaagde koe plet blinde politicus

David Blunkett, de blinde Britse ex-minister van Binnenlandse Zaken, is pijnlijk in botsing gekomen met een koe.

Hij is er wonderwel vanaf gekomen met een gebroken rib. De politicus wandelde zaterdag samen met zijn zoon in het graafschap Derbyshire. Blunketts geleidehond kreeg bonje met een kudde koeien, waarop de beesten het op een rennen zetten.

De koeien liepen Blunkett om en daarna viel er ook nog een boven op hem. Doordat het dier op zijn zijkant viel en niet helemaal bovenop de politicus landde, is de Labour-politicus er goed vanaf gekomen. De zoon en de hond zijn ongedeerd.

Kelly Lubbers

Laatste reacties

  • no-profile-image

    down under

    Ja, dat krijg je als er recht van overpad is en een onnozel struind met zijn hond over boeren land met vee erin geschaard. Ben benieuwd of er nog een schadeclaim volgt? Ben in ieder geval blij dat we die vrije doorgang hier niet kennen.

  • no-profile-image

    gaatze

    Wie moet dan een schadevergoeding krijgen? De blinde politicus of de boer met het opgejaagde vee?

Of registreer je om te kunnen reageren.