Home

Achtergrond 454 x bekeken 1 reactie

Dode door kantelen tractor in Beesel

Een 11-jarig jongetje uit Reuver (Limburg) is vanmiddag in het nabijgelegen Beesel om het leven gekomen toen de tractor waar hij op zat kantelde.

Daarbij kwam de jongen volgens de politie onder de tractor terecht. Hij overleed ter plaatse.

Het ongeval gebeurde rond half vier op de Sint Willibrordusdijk. De oorzaak is nog onbekend. Bij het ongeval met de tractor was nog een tweede jongen betrokken, die ongedeerd bleef. De politie heeft hem nog niet kunnen horen.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    boer mieras

    werk veilig of werk niet een 11 jarige moet niet op de tractor zitten dat is een kind en daar moet men zuinig op zijn en niet op een tractor meenemen en ook niet in de omgeving van rijdend materiaal komen

Of registreer je om te kunnen reageren.