Home

Achtergrond 1 reactie

Conny Braams van Unilever topvrouw 2009

Conny Braams, bestuurslid van de Spaanse tak van voedingsmiddelenconcern Unilever, is uitgeroepen tot Topvrouw van 2009.

De jury prees haar "eigen wijze van leiding geven''. Dat maakte de organisatie Managers Netwerk Nederland donderdag bekend. "Ik zie de prijs vooral als stimulans voor acceleratie van vrouwen in topposities en wil niet wachten tot mijn vrouwelijke achterkleinkinderen eindelijk plaats kunnen nemen in écht divers samengestelde directies'', zei Braams.

Naast Braams waren andere genomineerden Anja Groenewoud van adviesbureau Accenture en Marianne van Leeuwen van informatieconcern ReedBusiness.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Hans Brouwer

    Goed gezegd en gedaan. Niet voor niets is het spreekwoord "een man, een man, een woord, een woord" en voor vrouwen; "een vrouw, een vrouw, een vrouw een daad". Mijn achterkleindochters zullen het ook nog wel bar moeilijk hebben in vergelijking met mijn achterkleinzoons vanwege hun geslacht. Feitelijk is deze discriminatie voor vrouwen het grootste schandaal van vorige en deze eeuw.

Of registreer je om te kunnen reageren.