Home

Achtergrond 3 reacties

Britse koningin bestolen van bijen

Dieven hebben elf bijenkorven en zeker 500.000 bijen gestolen van de Britse imker Murray McGregor in Schotland, die hofleverancier is van het Britse koningshuis.

De politie schat de waarde van de korven op 5000 pond (5700 euro).

Groot-Brittannië wordt de laatste maanden geteisterd door een reeks diefstallen van bijen en hun korven. Het aantal Britse bijenkolonies is de afgelopen jaren flink gedaald door parasieten, virussen en slechte weersomstandigheden. In 2008 werd meer dan een kwart van de kolonies dood aangetroffen. Daardoor steeg de prijs van bijenhoning het afgelopen anderhalf jaar ongeveer 60 procent. Eerder deze week werd vee gestolen van het Britse koninklijke landgoed Sandringham.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Jonas

  Domme dief, wat heb je nou aan bijen zonder een koningin?

 • no-profile-image

  gert

  Ze krijgt miljoenen landbouwsubsidie van de EU,meer dan de gemiddelde boer en heeft ook nog andere inkomsten

 • no-profile-image

  a nonymus

  zal ongetwyfeld, maar dat kan NOOIT diefstal goedpraten. het myn en dyn dienen gerespecteerd te worden!!!! als er uitwassen zyn dienen de regels te veranderen, moeilyk als de hoge heren zelf aan het schoteltje zitten. maar ik denk dat ons geliefde en gewaardeerde en oooo zoooo nooodzakelyke ambtelyke uitvoeringsapparaat een beetje marktconformer werkte het landbouwbudget naar beneden kon, of er meer overschoot voor de paarden die de haver verdienen, maar deze niet krygen. (wat een zin he?) daar zit de echte diefstal. en verder laat de keizer wat des keizers is, zelfs al is het een koningin. td3ea6

Of registreer je om te kunnen reageren.