Home

Achtergrond 1688 x bekeken 1 reactie

Blotevoetenpad verbindt wandelaar met de natuur

Met blote voeten wandelen over zand, klei en houtsnippers zorgt voor een gevoel van verbondenheid met de natuur.

Dat meent de afdeling Natuur en Milieucommunicatie van de gemeente Utrecht. In het Griftpark heeft de gemeente daarom een speciaal Blotevoetenpad aangelegd waarop allerlei verschillende ondergronden te voelen zijn. Zondag wordt de wandelroute door het park geopend.

"De bedoeling is dat mensen de natuur anders ervaren dan ze doen als ze tuinieren. Door op blote voeten over allerlei ondergronden te lopen, raken mensen verbonden met de tuin'', aldus een woordvoerster van de gemeente. Op de 165 meter lange route liggen onder andere zand, modder, grind, keien, houtsnippers, gras en boomstammetjes.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    dirk

    Staan er ook distels??

Of registreer je om te kunnen reageren.